problem with LIQtc and LIQtc2 in ds55HP1 dataset

Topics related to datasets, including dataset construction and best practices, and announcements of new datasets or solution models.
Post Reply
User avatar
cog790
Posts: 1
Joined: 22 Sep 2021, 15:26

problem with LIQtc and LIQtc2 in ds55HP1 dataset

Post by cog790 »

Hello all, I am trying to use the database ds55HP1 to model a metapelitic assemblage with melt
When I try to use Theriak or Domino I ran into this problem which says there is a problem with the external subroutine.

FATAL ERROR:
LIQtc2 :there is no data for Silica8.liq in external subroutine


I see this database uses LIQtc2, and my fsol file (which I understand manages the external subroutines) only has LIQtc, LIQtc6 and LIQtc6F. I tried to manually change LIQtc, with LIQtc2 in fsol file, but still, the same error remains. Do you know what should I do with this file to fix this problem? I've checked the TD forum and the TD User Guide but I can't find any solution.

This is a comment that my database has about this:

! Melt: LIQtc2
! Defined: White et al. 2007
! References:
! Notes: melt model.. hard coded model with foL & faL fixes.(updated Jan, 2013)
! Older LIQtc model is improperly coded in Theriak/Domino and should not be used.
! BMH: NEEDS TESTING. DOES RENAMEING LIQtc2 to LIQtc FIX THE PROBLEM OR CAUSE
! THE INCORRECT VERSION OF THE MODEL TO BE USED?
!=======================================================

I'd appreciate any help!
Attachments
error.png
error.png (61.07 KiB) Viewed 181 times
Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post